hétfő, 27 május, 2024

  •   Call center: +36 (20) 517-58-66
  •   E-mail: lethe@lethe.hu

Login

Koporsós temetés

Hagyományos koporsós, vagy hamvasztásos temetési szertartás teljes körű kivitelezésében megbízható segítséget tudunk nyújtani a hozzánk forduló gyászoló hozzátartozóknak. Az elhunytat az ország bármely pontjáról hazaszállítjuk a család által megjelölt temetőbe. Minden szükséges ügyintézést, mely a haláleset kapcsán felmerül elvégzünk Ön helyett, hogy a gyász nehéz időszakában a hozzátartozóknak valóban csak a méltó búcsúra kelljen összpontosítani.

Kellék választékunkban megtalálhatóak az olcsóbb, de a kegyeleti szempontoknak maximálisan megfelelő laminált koporsók, közepes árfekvésű prémium kategóriás fakoporsók, illetve a luxus kategóriás szarkofágok is.

Koporsós temetésnél természetesen az elhunyt végakarata, illetve a család elképzelése szerinti kellék kiválasztása csak az első lépés a méltó végtisztesség megadásához. Ugyanilyen fontos az elhunyt megfelelő előkészítése és a temetési szertartás hozzáértő megszervezése. Valamennyi felekezeti szertartás, illetve a polgári búcsúztatás megszervezésében nagy tapasztalatunk van. Ügyfélszolgálati irodáinkban minden szükséges információt és segítséget megadunk a hozzánk forduló hozzátartozók részére.