vasárnap, 16 június, 2024

  •   Call center: +36 (20) 517-58-66
  •   E-mail: lethe@lethe.hu

Login

Léthé

„Léthé” a görög mitológiában a túlvilág egyik folyója, melynek vize a jótékony felejtés vize. A holt lelkek a túlvilágba való belépéskor isznak e vízből azért, hogy következő életüket „tiszta lappal” kezdhessék, az  előző életek terheinek emléke nélkül. Van-e következő élet vagy bármilyen folytatás a halál után, ez kinek-kinek a hitére van bízva. Az azonban bizonyos, hogy amikor elvesztünk ez életben valakit akit szeretünk, az szomorúságot, hiányérzetet okoz. Ezt a fájdalmas hiányt csendes megnyugvássá szelidíthetjük egy méltó búcsú szertatásának elvégzésével.              Mi ebben igyekszünk segíteni a hozzánk fordulóknak.

 A cég vezetőinek több mint 25 éves szakmai tapasztalatának, és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően, a régióban vállalkozásunk tudhatja magáénak a legtöbb önkormányzattal, és egyházzal kötött temetőüzemeltetési szerződést. Irodát Esztergom, Dorog, Nyergesújfalu, Lábatlan településeken működtetünk, de helyi megbízottunk van Sárisápon, Pilismaróton és Táton is. Arculatunkat igyekeztünk úgy alakítani, hogy az európai színvonalnak minél inkább megfeleljen, de a helyi hagyományokat is messzemenőkig figyelembe vesszük. 

Temetőfenntartás, parkgondozás mellett, teljes körű temetkezési szolgáltatást is végzünk. Ezen belül vállaljuk az elhunytakkal kapcsolatos kórházi ügyintézést, anyakönyveztetést, szükség szerint tisztiorvosi, rendőrségi engedély beszerzését. Biztosítjuk a temetkezéshez szükséges valamennyi kelléket, illetve szolgáltatást, az ügyeleti halottszállítástól, a sírkőkészíttetésig. Szükség szerint mind kellékekben, mind szolgáltatásban egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni.

Figyelemmel ügyfeleink anyagi helyzetére, szükség esetén hitel ügyintézéssel  segítjük a gyászoló családot abban, hogy elhunyt hozzátartozójának a méltó végtisztességet megadhassa. Temetkezéshez szükséges árukészletünkben megtalálható az olcsóbb (de a kegyeleti szempontokat maximálisan kielégítő) termék épp úgy, mint az extra kivitelű.

Az általunk üzemeltetett temetőkről számítógépes nyilvántartást is vezetünk. Így lehetőség van az információk pontos tárolására, szükség esetén minden információ évek múltán is pillanatok alatt elérhető.

Vállalkozásunk célja a folyamatos fejlesztés, ami nem a területeink növelését, hanem a jelenlegi területeink megtartását és a színvonal folyamatos növelését jelenti. Ezen törekvésünk része, hogy MSZ EN ISO 9001:2009 szerinti minőségirányítási rendszert vezettünk be, melynek tanúsítása 2005 óta folyamatos.